Maden’de “Şehitlerimize Dua, Filistin'e Destek” Kermesi Açıldı

Maden İlçe Müftülüğü tarafından Şehitlerimize Dua Filistin'e Destek adlı bir kermes düzenlendi. Kermese ilçe Kaymakamı Mustafa Atış, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Maden İlçe Müftülüğü tarafından Şehitlerimize Dua Filistin'e Destek adlı bir kermes düzenlendi. Kermese ilçe Kaymakamı Mustafa Atış, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Kermesin açılış Konuşmasını Yapan İlçe Müftüsü İrfan Çavaş Son zamanlarda Gazze'de yaşanan olaylar ve ülkemizde Şehit haberlerinin gelmesi üzerine İlçe Müftülüğü olarak böyle bir program yapmaya karar verdiklerini, programa Maddi manevi destek verenlere Madenli kardeşlerimize, esnaflara ve bu Hayır hizmetinde gönüllü görev alan Tüm din görevlilerine teşekkürlerini ifade etti.
Toplamda 2 gün süren kermeste toplanan yardımlar TDV aracılığıyla Filistin’e gönderilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.