Malatyada Bisikletli Denetim

MALATYA’DA ZABITALARDAN BİSİKLETLİ DENETİM

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “ Avrupa Hareketlilik Haftasının amacı, kent içinde yürümenin, bisikletin ve toplu taşımanın teşvik edilmesidir. Bu kapsamda motorlu bireysel araç kullanımının azaltılması amaçlanmaktadır.
2002 yılından bu yana kutlanan ve her yıl farklı bir tema seçen Avrupa Hareketlilik Haftası’nın bu yılki teması ise ‘Herkes için sıfır emisyonlu hareketlilik’. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Türkiye’de de birçok belediye düzenlemiş oldukları etkinliklerle haftaya destek oluyor. Bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri de denetimlerini 22 Eylül Salı günü motorlu araçlar yerine bisikletlerle gerçekleştirecek” denildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen program, 22 Eylül Salı günü saat 09.00’da Büyükşehir Belediyesi önünden start alacak.
Program kapsamında Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri Belediye önünden bisikletler ile denetime çıkacaklar.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- PALU SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
- SGK PERSONELİNE İLİŞKİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ GÜNCELLENDİ
- HACI ADAYLARINA HAC İBADETİ EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- BAKAN GÖKTAŞ AÇIKLADI: AİLE YILI KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN DOĞUM YARDIMININ ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU
- ELAZIĞ YEMİŞLİK'TE İNŞA EDİLEN 602 TOKİ KONUTTA BEKLENEN TARİH NETLEŞTİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.