Malatyada Sahte Motor Yağı Operasyonu

AKÇADAĞ İLÇESİNDE BİR ŞAHSIN EV VE İŞ YERİNDE ÇOK SAYIDA FATURASIZ, PİYASAYA SÜRÜLMEYE HAZIR MOTOR VE ŞANZIMAN YAĞI ELE GEÇİRİLDİ.
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bir şahsın ev ve iş yerinde çok sayıda faturasız, piyasaya sürülmeye hazır motor ve şanzıman yağı ele geçirildi.Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı ve Darende İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan ortak istihbari çalışma neticesinde Akçadağ ilçesinde T.K. isimli şahsın ev ve iş yerinde eş zamanlı yapılan aramalarda piyasaya sürülmeye hazır faturasız çok sayıda motor ve şanzıman yağı, piyasaya sürülmeden ele geçirildi.
Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu ele geçirilen yağlar ve şüpheli T.K. gerekli işlemlerin yapılmasını müteakip Vergi Usul Kanununa Muhalefet sebebiyle maliye ekiplerine teslim edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- Elazığ’ın Gururu Zeynep Avcı Türkiye Üçüncüsü Oldu
- İl Başkanı Sarışın: “Elazığspor Bu Şehrin Ruhudur”
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.