Meteorolojiden Elazığ İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Ülke genelinde bunaltıcı sıcaklar yerini yağışa bırakmaya hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Elazığ’ında aralarından bulunduğu 16 ilde sağanak yağış uyarısında bulundu.
Türkiye genelinde etkili olan kavurucu sıcaklar bu hafta başından itibaren azalacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 29 Ağustos Salı günü Akdeniz ve Doğu Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Ordu, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Kayseri’nin güney ve doğusu ile Sivas’ın güneybatısı ve Elazığ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- MHP Kongresinde CHP Milletvekiline Teşekkür
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.