Milletvekili Erol: “Madenli Hemşerilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğim”

CHP Milletvekili Gürsel Erol Maden ilçesinde vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek: “Madenli hemşerilerimizin istekleri gerçekleşene kadar haklarını savunmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğim.” Dedi.
CHP Milletvekili Gürsel Erol Maden ilçesinde vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek: “Madenli hemşerilerimizin istekleri gerçekleşene kadar haklarını savunmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğim.” Dedi.
Elazığ İl Protokolü, Elazığ’ın Maden İlçesinde vatandaşlarla bir toplantı düzenleyerek vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
Toplantıya katılan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol uzun sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Maden Belediyesi Düğün Salonu’nda Madenli hemşerilerimizin talep ve sıkıntılarını dinledik. Madenli hemşerilerimizin istekleri gerçekleşene kadar haklarını savunmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğim. Maden Belediyesi’nde hemşerilerimizle bir araya geldik. Maden İlçesi’nde uzun yıllardır var olan sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.