Milletvekilinin adını kullanarak vatandaşları dolandırdı

ADIYAMAN’DA, AK PARTİ GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ AHMET AYDIN ADINI KULLANARAK BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRAN ŞAHIS, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.
Adıyaman’da, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Ahmet Aydın’ın adını kullanarak birçok kişiyi dolandıran şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın adını kullanarak vatandaşlardan para alarak dolandıran C.Ç. isimli şahıs, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. C.Ç. isimli şahsın Milletvekili Ahmet Aydın’ın adını kullanarak iş vaadinde bulunduğu vatandaşlardan toplam 300 bin TL topladığı belirlendi. Operasyon ile yakalanan şahsın adresinde yapılan aramalarda çok sayıda belge ele geçirildi. Gözaltına alınan ve emniyete getirilerek ifadesi alınan şahıs daha sonra Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan Milletvekili Aydın’ın konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.