MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI YÜKSEK OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERLE İLİGİLİ YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı, fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören askeri öğrencilerle ilgili yönetmelikte değişiklik yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, askeri öğrenciler artık öğrenim gördükleri bölümleri veya yükseköğretim kurumlarını değiştiremeyecek ve yatay geçiş yapamayacak.
"Fakülte ve Yüksekokullar Askerî Öğrenci Komutanlığı ve Öğrencileri ile Fakülte ve Yüksekokullardan Yetişen Subaylara ve Astsubaylara İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.
Fakülte veya yüksekokullarda öğrenim gören askeri öğrenciler, öğrenim gördükleri bölümleri/programları veya okumakta oldukları yükseköğretim kurumlarını değiştiremeyecek veya yatay geçiş yapamayacak. Askeri öğrenciler, öğrenimlerini Bakanlık nam ve hesabına tamamlayacak.
Ayrıca, Bakanlık nam ve hesabına fakülte veya yüksekokullarda okuyan askeri öğrencilerin teğmenliğe nasıp tarihleri mezuniyet tarihi olarak kabul edilecek
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞ OSB GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ
- MİLLETVEKİLİ IŞIKVER'DEN,ELAZIĞ BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜRLER
- ENGELSİZ YAŞAM KOROSU VE ELAZIĞ BELEDİYESİ MUSİKİ TOPLULUĞU SAHNE ALDI
- ELAZIĞ MEVSİM TURİZM FIRSATI SUNAN NADİR ŞEHİRLERDEN BİRİ OLARAK ÖNE ÇIKIYOR
- ELAZIĞ BELEDİYESİ'NE ATAMA:FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE HARUN REŞİT POLAT ATANDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.