Mv. Açıkkapı: “İlimizin Tüm Dinamiklerinin Haklı Bir Beklentisi Gerçekleşti”

Cazibe Merkezleri programı kapsamında yatırımların desteklenmesi hakkında kararda değişiklik yapılmasına ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı. Bu kapsamda Elazığ’ın da içinde bulunduğu 6. Bölge teşvikleri 1 yıl daha uzatıldı.
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı bu kararla ilin tüm dinamiklerinin haklı beklentilerinin karşılandığını belirtti.
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı açıklmasında: “Bir müjdeyi daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun bir süredir takibimizde olan ve başta ETSO Başkanımız ve üyelerinin, Organize Sanayi Bölge Başkanımız ve üyelerinin , İşadamlarımızın, STK’larımızın, Siyasi Partilerin çok kıymetli temsilcileri velhasıl ilimizin tüm dinamiklerinin haklı bir beklentisi vardı ve bu beklentimiz gerçekleşti. Süreçte ülkemizin kalkınması noktasında her türlü desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın M.Fatih Kacır beye, emeği geçen tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Bu müjde ile Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesi hakkında kararda değişiklik yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazetede yayımlanmıştır.” Dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da Gençlik Festivali Heyecanı Yaşanacak
- Elazığ Belediyesi Personeli Psikolojik İlk Yardım Seminerinde Buluştu
- Dijital Dünyada Güvenli Nesiller İçin Önemli Seminer
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.