Pertek’te 500 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Tunceli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ve Pertek ilçe jandarma ekiplerinin birlikte yürüttükleri Asena Projesi kapsamında, Pertek feribot arama noktasında bir şahıs üzerinde 500 adet extacy hap ele geçirildi.
Tunceli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ve Pertek ilçe jandarma ekiplerinin birlikte yürüttükleri Asena Projesi kapsamında, Pertek feribot arama noktasında bir şahıs üzerinde 500 adet extacy hap ele geçirildi.
Tunceli narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ve Pertek ilçe jandarma ekipleri Asena projesi kapsamında Pertek uygulama noktasında Luna isimli narkotik arama köpeği ile araç ve şahıslar üzerinde aramalar gerçekleştirdi. Saat 02:50 sıralarında Pertek feribotundan kontrol noktasına gelen araç ve şahıs üzerinde yapılan aramada, şahsın pantolon iç kısmında şeffaf poşet içerisinde toplam 500 adet extacy hap uyuşturucu madde bulundu. Ele geçirilen maddelere el konulurken, uyuşturucu madde bulunduran şahıs adli işlemler için gözaltına alındı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- Elazığ’ın Gururu Zeynep Avcı Türkiye Üçüncüsü Oldu
- İl Başkanı Sarışın: “Elazığspor Bu Şehrin Ruhudur”
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.