Elazığ
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    33.55
  • EURO
    37.03
  • ALTIN
    2667.4
  • BIST
    9941.56
  • BTC
    61215.93$

Sessizliğe bürünen Elazığ, sisle kayboldu

Sessizliğe bürünen Elazığ, sisle kayboldu
KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DEVAM EDEN HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI İLE SESSİZLİĞE BÜRÜNEN ELAZIĞ’DA CADDE VE SOKAKLAR BOŞ KALDI. SİSİNDE ETKİLİ OLDUĞU KENT FARKLI BİR MANZARAYA BÜRÜNDÜ.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile sessizliğe bürünen Elazığ’da cadde ve sokaklar boş kalırken, etkili olan sisle ayrı bir güzelliğe büründü.


Covid-19’la mücadele kapsamında dün akşam saat 21.00’de başlayan ve 56 saat sürecek üçüncü olan sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da kısıtlamayla birlikte kentte cadde ve sokaklar boş kaldı. Sessizliğe bürünen kentte sis sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Görüş mesafesini yer yer 2-3 metreye kadar düşüren sis, kentte görsel şölen oluşturdu.


Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerde kentin birçok noktasında kısıtlama ile ilgili kontrol noktaları kurarak uygulama yapmaya başladı. Kontrollerde araçlar ve yayalar tek tek durdurularak sorgulandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!