Elazığ
29 Nisan, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

SPOR KÖYÜ BÖLGEYE NEFES ALDIRAN BİR YAŞAM ALANI OLARAK HİZMET VERİYOR

SPOR KÖYÜ BÖLGEYE NEFES ALDIRAN BİR YAŞAM ALANI OLARAK HİZMET VERİYOR
Kentin Her Noktasından Vatandaşları Ağırlayan Spor Köyü, Yepyeni Bir Cazibe Merkezi Oldu

Spor Köyü, Elazığ'ın her köşesinden vatandaşları ağırlıyor.

Spor Köyü, yaklaşık 6 ay önce AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımı ile Doğukent Mahallesi’nde törenle hizmete açılmıştı.


38.000 m² alan üzerinde inşa edilen ve içinde birçok spor aktivitesinin gerçekleştirildiği bir spor kompleksi olarak hizmet veren, yeşil alanları ve estetik peyzaj düzenlemeleri ile yepyeni bir yaşam alanı olarak da bölgeye değer kazandıran tesis, açıldığı günden itibaren ilgi görüyor.

"SPOR KÖYÜ, TAM DONANIMLI BİR SPOR KOMPLEKSİ VE BÖLGEYE NEFES ALDIRAN BİR YAŞAM ALANI OLARAK HİZMET VERİYOR"

Tam donanımlı bir spor kompleksi olarak hizmet veren Spor Köyü bünyesinde futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, amfitiyatro ve atletizm pisti, badminton sahası, 390 m² alan üzerinde paten pisti, twist oyun alanı ile okçuluk alanı bulunuyor. Öte yandan geleneksel oyunların oynandığı alan, bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları ve yeşil alanlar ile bölgeye nefes aldıran tesis, 750 m² kullanım alanına sahip, idari birim, kafeterya, mescit, masa tenisi, satranç turnuvalarına yönelik 160 metrekarelik salon ve fuaye alanının yer aldığı Gençlik Merkezi’ni de bünyesinde barındırıyor.

“DOĞUKENT MAHALLESİ’NİN NEFES ALABİLECEĞİ BİR YAŞAM ALANINA İHTİYACI VARDI”

Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç; “Şehrimizin gelişen ve büyüyen mahallelerinden Doğukent Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın Spor Köyü gibi nefes alabileceği bir yaşam alanına ihtiyacı vardı. Toplumun tüm kesimin faydalanabileceği bu yatırım kısa sürede Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları tarafından mahallemize kazandırıldı. Şahsım ve mahallem adına Sayın Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Spor Köyü’nde eğlenceli vakit geçiren ve spor yapan gençler ve çocuklar da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederek şu ifadelerde bulundu; “Burada her imkan var, kaliteli zaman geçirilebilecek konforlu bir tesis ve istediğimiz zaman spor yapabilme olanağı buluyoruz. Toplumun her kesiminin düşünülerek inşa edildiği bir yer. Böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na gençler adına teşekkür ediyorum.”

 “Burayı çok seviyoruz. Arkadaşlarımızla kaliteli zamanlar geçirip hem spor yapıyor, hem de eğleniyoruz. Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz ve onu çok seviyoruz.” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!