Elazığ
15 Mayıs, 2026, Cuma
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Talasta Dayanıklılık Yarışmaları

Talasta Dayanıklılık Yarışmaları
TALAS BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİ İLE DÜZENLENEN ALİ DAĞI KUPASI ATLI DAYANIKLILIK YARIŞMALARI HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLECEK.
Talas Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Ali Dağı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışmaları hafta sonu gerçekleştirilecek.

Türkiye Binicilik Federasyonu, Kayseri Atlı Spor Kulübü ve Kayseri Ticaret Borsası tarafından Talas Belediyesi’nin desteği ile 12-13 Eylül tarihlerinde organize edilecek yarışmalara İstanbul, Bursa ve Kayseri’den toplam 41 sporcu katılacak. 12 Eylül Cumartesi günü saat 08.00’de Akçaya Model Uçak Pisti’nden start alacak yarışmalara pandemi tedbirleri kapsamında seyirci alınmayacak. 13 Eylül Pazar günü de 08.00’de başlayacak yarışlar saat 17.00’de sona erecek. Organizasyon saat 18.00’deki ödül töreni ile noktalanacak.

Atlı dayanıklılık yarışmaları nedir?

Atın sürat ve dayanma yeteneğinin test edildiği bir yarışmadır. Bu yarışma kapsamında atların çeşitli durumlara karşı ne kadar dayanıklı olabildikleri ölçülür. Atların zamana ve parkura karşı yapılan yarıştan başarılı ve sağlam bir şekilde çıkabiliyor olması önemlidir. Ali Dağı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışmaları da 2 gün boyunca 10-120 km. arasında değişen farklı parkurlarda gerçekleştirilecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!