Tunus ordusuna ait F-5 tipi bir savaş uçağı düştü: 1 ölü

TUNUS ORDUSUNA AİT F-5 TİPİ BİR SAVAŞ UÇAĞININ ÜLKENİN GÜNEYİNDEKİ TATAVİN'A BAĞLI REMADA BÖLGESİNDE DÜŞMESİ SONUCU BİR ASKERİ PİLOTUN HAYATINI KAYBETTİĞİ BİLDİRİLDİ.
Tunus ordusuna ait F-5 tipi bir savaş uçağının ülkenin güneyindeki Tatavin’a bağlı Remada bölgesinde düşmesi sonucu bir askeri pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.
Tunus Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bu sabah orduya ait F-5 tipi bir savaş uçağının operasyonel görevi yaptığı sırada ülkenin güneyindeki Tatavin’a bağlı Remada bölgesinde düştüğü ve kaza sonucu bir askeri pilotun hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, kazanın nedenlerini belirlemek için soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Milletvekili Erol’dan Elazığ İçin Kritik Sağlık Çağrısı: “Eski SGK Binası 2’nci Basamak Hastaneye Dönüştürülmeli”
- Elazığ Belediyesi Otobüs Terminaline Yoğun İlgi
- 35 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 653 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi
- Elazığ’ın ELBAK Ekibinden Afetlere Karşı Güçlü Hazırlık
- Elazığ’da Bu Lezzet İçin Günlerce Emek Veriliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.