Reklamı Geç
etsoooooooo
ÇİMENTAŞ
Elazığ
02 Nisan, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    33.55
  • EURO
    37.03
  • ALTIN
    2667.4
  • BIST
    9941.56
  • BTC
    61215.93$
ANKET HABER İÇİ

VALİ HATİPOĞLU: ELAZIĞ'DA SOKAK HAYVANLARINA ZARAR VERİLMESİ ÜZERİNE EKİPLERİN İNCELEME BAŞLATTIĞINI DUYURDU

VALİ HATİPOĞLU: ELAZIĞ'DA SOKAK HAYVANLARINA ZARAR VERİLMESİ ÜZERİNE EKİPLERİN İNCELEME BAŞLATTIĞINI DUYURDU
Elazığ’ın Sivrice ilçesi Gözeli köyü yakınlarında, tarihi geçmiş gıdalar nedeniyle 4 sokak hayvanının telef olduğu bildirildi. Vali Numan Hatipoğlu, olayla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekiplerinin incelemelere başladığını, jandarma ekiplerinin ise çöpleri atan kişileri tespit etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
gebell

Sivrice ilçesi Gözeli köyü civarında, doğaya atılan süresi geçmiş gıdalardan dolayı ilk tespite göre 4 sokak hayvanının telef olduğu bildirildi. Konuyla ilgili Vali Numan Hatipoğlu açıklamalarda bulundu. Vali Hatipoğlu, olayın ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekiplerinin hızla olay yerine intikal ettirilerek gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Vali Hatipoğlu ayrıca, jandarma ekiplerinin de çöpleri atan kişilerin tespit edilmesi ve gerekli müeyyidelerin uygulanması için çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Vali Hatipoğlu, ayrıca sokak hayvanlarına yönelik her türlü insanlık dışı davranışa karşı kurumların yüksek bir duyarlılıkla hareket ettiğini ve bu tür olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!