Yeni Malatyaspor, Trabzonspor Maçında Galibiyetle Tanışmak İstiyor

SÜPER LİG'İN İLK 2 HAFTASINDA 1 YENİLGİ, 1 BERABERLİK ALAN YENİ MALATYASPOR, GÖZÜNÜ 3. HAFTADA DEPLASMANDA OYNAYACAĞI TRABZONSPOR MAÇINA ÇEVİRDİ.

Süper Lig’e İstanbul deplasmanında 3-0’lık Fatih Karagümrük yenilgisiyle başlayan, ikinci hafta da sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, ligin 3. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bu maçın hazırlıklarına devam eden Malatya ekibi, diğer taraftan da sakat oyuncusu Tetteh’in çalışmalara başlamasının sevincini yaşıyor.
Yeni Malatyaspor’da büyük beklentilerle transfer edilen ancak henüz ilk maçına çıkmadan korona virüse yakalanan, Göztepe maçında 20 dakika görev alan Lukoki’nin ise Trabzonspor müsabakasında 11’de şans bulması bekleniyor.
Sezonun ilk 2 maçında 1 yenilgi, 1 beraberlik alarak henüz taraftarının yüzünü güldüremeyen Malatya ekibi, gözünü Trabzonspor maçına çevirdi. Malatya temsilcisinde tüm hazırlıklar galibiyet üzerine yapılıyor.
Bir defans oyuncusuyla sözleşme imzalamak için yoğun bir görüşme trafiğinde olan Yeni Malatyaspor’un tecrübeli futbolcuyu bu hafta oynanacak Trabzonspor maçına yetiştirmek istediği öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- PALU SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
- SGK PERSONELİNE İLİŞKİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ GÜNCELLENDİ
- HACI ADAYLARINA HAC İBADETİ EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- BAKAN GÖKTAŞ AÇIKLADI: AİLE YILI KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN DOĞUM YARDIMININ ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU
- ELAZIĞ YEMİŞLİK'TE İNŞA EDİLEN 602 TOKİ KONUTTA BEKLENEN TARİH NETLEŞTİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.