Elazığ
21 Temmuz, 2026, Salı
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Yıldırım ve Sertkaya Ailelerinin Mutlu Günü

Yıldırım ve Sertkaya Ailelerinin Mutlu Günü

AK Parti Elazığ Önceki Dönem İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın kızı Hande Yıldırım ile Batuhan Sertkaya, düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Elazığ'da gerçekleştirilen düğün merasimi, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımına sahne oldu.

Yoğun ilginin olduğu düğün töreninde genç çiftin nikâh heyecanı ve mutluluğu davetliler tarafından paylaşıldı. Yıldırım ve Sertkaya aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerle yakından ilgilenirken, davetliler de genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Düğün merasimine katılan isimler, Hande Yıldırım ve Batuhan Sertkaya'yı tebrik ederek yeni kurdukları yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Samimi atmosferde geçen organizasyon, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve tebriklerin kabul edilmesiyle sona erdi.

Manşet 23 olarak, Yıldırım ve Sertkaya ailelerini tebrik ediyor; Hande Yıldırım ile Batuhan Sertkaya çiftine ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!