Yolda Yürürken Ayaklarına Takılan Cismin Ne olduğunu araştırıyorlar

Elazığ’ın Harput Mahallesi’nde pikniğe giden iki kişinin ayağına, yürüdükleri sırada daha önce hiç görmedikleri ve üzerinde çeşitli işlemeler olan bir cisim takıldı. Şahıslar, yanlarına aldıkları 5 kilo 800 gramlık demir yığınını ilgili kurumlara teslim etmek istediklerini belirtti.
Elazığ’ın Harput Mahallesi’nde pikniğe giden iki kişinin ayağına, yürüdükleri sırada daha önce hiç görmedikleri ve üzerinde çeşitli işlemeler olan bir cisim takıldı. Şahıslar, yanlarına aldıkları 5 kilo 800 gramlık demir yığınını ilgili kurumlara teslim etmek istediklerini belirtti.
Elazığ’da Mehmet Karadağ ve yeğeni Yusuf Karadağ iddiaya göre, merkeze 5 kilometre uzaklıktaki tarihi Harput Mahallesi’nde yürüyüş yaparken ayaklarına bir cisim takıldı. Cismin ne olduğunu anlayamayan iki kişi 5 kilo 800 gramlık demir yığınını yanlarına aldı. Demir parçasının içinden ses geldiğini ifade eden Mehmet ve Yusuf Karadağ, üzerinde işlemeler olan bu cismi ilgili kurumlara teslim etmek istediklerini kaydetti.
Cismi nasıl buldukları ile ilgili bilgiler veren Mehmet Karadağ, ''Harput’ta gezerken yeğenim Yusuf Karata’nın ayağına bir cisim takıldı. Sonrasında incelediğimizde tarihi bir eser niteliğinde olduğunu düşündük. Bombaya benziyor. Üzerinde işlemeler de var. Çok eskiye benziyor zaten salladığın zaman içinden ses geliyor. Cismi ilgili kuruma teslim etmek istiyoruz'' dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Şerifoğulları: “AK Parti’mizin 25. Yılını Gururla Kutluyoruz”
- Yıllarca Ceplerde Taşındı, Bir Dönemin Vazgeçilmeziydi!
- Sağlıklı Görünüyor Ama… İçeriğinde Bakın Ne Var!
- Bir Zamanlar Kervanlar Geçiyordu! Şimdi İse Tarihin İzleriyle Baş Başa
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.