Başkan Çetinkaya’ya Önemli Görev

Genel merkezi Ankara’da bulunan Mil-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’nda önemli bir görevlendirme gerçekleştirildi. Elazığ’da sendikal çalışmalarıyla tanınan Başkan Erdal Çetinkaya, sendikanın Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
Elazığ’da uzun yıllardır sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hak ve taleplerinin gündeme taşınması amacıyla çalışmalar yürüten Erdal Çetinkaya, yeni göreviyle birlikte sendikanın teşkilatlanma çalışmalarında da sorumluluk üstlenecek.
Çetinkaya’nın yeni görevlendirmesinin, sendikanın ülke genelindeki teşkilat yapısının güçlendirilmesi, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının daha etkin şekilde gündeme taşınması ve sendikal faaliyetlerin daha geniş kitlelere ulaştırılması açısından önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.
Yeni görevi dolayısıyla Erdal Çetinkaya’ya sağlık camiasından ve sendika teşkilatlarından çok sayıda tebrik mesajı iletilirken, Çetinkaya’nın sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ortak sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
Mil-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’nın yeni dönemde saha çalışmalarını artırması ve çalışan odaklı sendikal faaliyetlerine hız kazandırması hedefleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 1928’den Bugüne… Her Köşesinde Geçmişten Bir İz, Her Tezgahında Ayrı Bir Hikâye!
- Sofrada Görünce Yüzümüzü Ekşitiyorduk! Meğer Faydaları Saymakla Bitmiyormuş
- Okullar Açıldı, Beslenme Çantaları Hazırlandı! Peki Çocuklar İçin Doğru Seçimler Neler?
- Başkan Çetinkaya’ya Önemli Görev
- Başkan Şerifoğulları Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.