Elazığ Belediyesinden Bilinçsiz İlaç Kullanımına Karşı Farkındalık Semineri

Elazığ Belediyesi tarafından Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla yanlış ilaç kullanımının tehlikelerinin anlatıldığı bir seminer düzenlendi. Elazığ Belediyesi, vatandaşları sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirmeye ve farkındalık oluşturmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla “Gereksiz İlaç Kullanımı ve Bilinçsiz Antibiyotik” konulu seminer düzenlendi.
Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminere, Dr. Eczacı Oğuzhan Tatar konuşmacı olarak katıldı.
23. Bölge Elazığ Eczacı Odası Başkanı Uğur Çelik ve davetlilerin katıldığı seminerde, yanlış ilaç tüketiminin insan vücudunda bıraktığı hasarlar, gereksiz vitamin kullanımı ve özellikle bilinçsiz antibiyotik tüketiminin yol açtığı tehlikeler anlatıldı.
Dr. Eczacı Tatar, hekim onayı olmadan kullanılan ilaçların, faydadan çok zararlı olduğunu vurgulayarak katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.