Elazığ’ın Kültürü ve Lezzetleri 8. Gastronomi Festivali’nde Buluşacak

Elazığ’da bu yıl 8’incisi düzenlenecek Elazığ Gastronomi Festivali, 20 Ağustos 2026 Perşembe günü saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Festival kapsamında tüm basın mensupları da etkinliğe davet edildi.
Elazığ’ın eşsiz gastronomisini, kültürünü ve köklü geleneklerini tanıtmak, şehrin vatandaşlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen festivalde, basın mensuplarının katkısının büyük önem taşıdığı belirtildi.
Festival organizasyonu tarafından yapılan davette, hazırlanacak haber, röportaj, video ve özel içeriklerin festivalin yalnızca Elazığ’da değil, Türkiye genelinde tanıtılmasına ve kentin kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasına önemli katkı sağlayacağı ifade edildi.
Festivalin 20 Ağustos 2026 tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirileceği belirtilirken, basın mensuplarının festival alanında özel haber, röportaj ve video çalışmaları yapabilmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm imkânların sağlanacağı kaydedildi.
Organizasyon ekibinin basın mensuplarına her konuda destek olmaya hazır olduğu belirtilen açıklamada, festival süresince yaşanabilecek sorun, görüş, öneri ve talepler için doğrudan iletişim kurulabileceği ifade edildi.
Elazığ’ın gastronomisini, kültürünü ve değerlerini daha güçlü şekilde tanıtmanın hedeflendiği festivalin, kentin kültürel zenginliklerinin Türkiye genelinde daha geniş kitlelere ulaştırılmasına katkı sunması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’ın Kültürü ve Lezzetleri 8. Gastronomi Festivali’nde Buluşacak
- Milletvekili Erol’dan Maden İşçilerine Destek: “Bu Vicdansızlığı Bırakın”
- Miryıldız Madencilik’ten Yeni Dönem: Miryıldız Holding
- Elazığ’ın Minik Raketlerinden Ulusal Turnuvalarda Çifte Başarı
- Hijyenik Üretim, Uygun Fiyat: Halk Ekmek Sofralarda
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.